Emisija Diplomatic i autor Aleksandra Radeč

Emisija DIPLOMATIC je jedina autorska emisija na našim prostorima koja vas očima ambasadora, bilateralnih predstavnika i naših eksperata upoznaje sa kulturom, običajima, lepotama i ekonomijom zemalja o kojima kroz dvadesetominutne epizode govorimo.

Emisija DIPLOMATIC se emituje na sajtu diplomatic.rs i našem YouTube kanalu.

Kroz emisiju sarađujemo sa inostranim ambasadorima, direktorima privrednih komora, predstavnicima kulturnih centara i turističkih organizacija zemalja celog sveta.

Na ovaj način, predstavljamo vam potpuno novi format edukativno-zabavnog karaktera, uz pomoć koga ćete moći da obiđete ceo svet iz epizode u epizodu.

Krenite sa nama

O Autoru

Autor emisije Diplomatic je Aleksandra Radeč, novinar sa 25 godina rada u medijima. Aleksandra je po obrazovanju pravnik uz završenu internacionalnu poslovnu školu za odnose sa javnošću.

Diplomatic emisija br.3, za vas smo posetili Liban …Diplomatijom i bilateralnim odnosima bavi se poslednjih 12 godina kroz različite formate emisija.

Reč urednika
Pokretanje emisije Diplomatic je nešto čemu smo težili sve vreme.
Ja sam proputovala gotovo čitav svet i to iskustvo želim da podelim sa vama putem ove emisije.
Zaista vam hvala zato što nas gledate, pratite na sajtu i društvenim mrežama.
Neka vam koferi tokom emitovanja emisije Diplomatic uvek budu spakovani. Nikada se ne zna gde ćemo vas u narednoj epizodi povesti i čime vas sve možemo iznenaditi.

Autor i urednik emisije
Aleksandra Radeč